-15%

Nuna Otroški avtosedež Pipa™ Urbn 0+ (0-13 kg) Caviar

Nuna
8720246548983
CF15602CVRGL
4100
Šifra SKU: CF15602CVRGL
Garancija: 2 leti
Nuna Otroški avtosedež Pipa™ Urbn 0+ (0-13 kg) Caviar
OutOfStock

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Ni na zalogi
Dobavljivost: približno 3 dnevi
399,00 €
-15%
339,15 €
Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
36 x11.14 €
24 x16.06 €
12 x30.86 €
6 x60.47 €
3 x119.71 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Nikoli prej videno! Prelomnica na področju inovacij otroške opreme

Blagovna znamka Nuna® je poskrbela za še eno revolucionarno novost na svetovnem tržišču. Edinstvena in izjemno lahka lupinica Nuna® Pipa™ Urbn z integriranimi Isofix konektorji omogoča namestitev lupinice na Isofix sistem v avtomobilu brez Isofix baze. Ultra lahka lupinica s težo zgolj 3,3 kg (teža brez podporne blazine in strehice) omogoča ultra lahek način potovanja z avtomobilom in povsem preprosta namestitev na voziček (kompatibilna je s poljubnim modelom vozička Nuna®). Prva tovrstna lupinica na svetu omogoča praktično in varno rešitev za zanesljivo potovanje s poljubno obliko prevoza.

Vožnja z družinskim avtomobilom, taksijem ali najetim vozilom – potujte na način, ki vam najbolj ustreza enostavno in sproščeno. Lupinica Nuna® Pipa™ Urbn ima tudi certifikat TUV za zračni promet in je odobrena za uporabo na letalu.

Vožnja z otroki na najsodobnejši način

Sodobni starši pogosto krmarimo med hitenjem v službo, vrtec, šolo, na kavo, kosilo, v trgovino – z avtomobilom ali taksijem in vse pogosteje tudi s souporabo vozil (najem vozila). Dnevne in vikend dogodivščine se prepletajo s krajšimi in daljšimi družinskimi oddihi, na katere pogosto potujemo z letalom. Živahen vsakdan družine z dojenčkom je dandanes sila razgiban. Napredna blagovna znamka Nuna® ponuja rešitev za potovanje z dojenčkom na nov način. Lupinica Nuna® Pipa™ Urbn namreč omogoča varno in praktično rešitev. Lupinico lahko uporabljate v poljubnem vozilu (avtomobilu, taksiju, najetem vozilu) in celo na letalu.

Zaradi integriranih Isofix konektorjev v samem avtosedežu ni potrebna uporaba Isofix baze. Lupinico lahko namestite neposredno na razpoložljiv Isofix sistem v vozilu. V primeru, da vozilo nima Isofix sistema pa lahko lupinico namestite s pomočjo avtomobilskega varnostnega pasu, s pomočjo stranskega in zadnjega vodila za pas. Vodili sta prav tako integrirani.

Varnost, varnost in še enkrat varnost – edina stalnica na poti izjemnega razvoja priznane blagovne znamke Nuna®

Blagovna znamka Nuna® varnost najmlajših družinskih članov vedno postavlja na prvo mesto. Tega načela se strokovna ekipa drži tudi pri snovanju inovacij, kot je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn, ki predstavlja pomemben mejnik na poti razvoja otroške opreme. To je prvi tovrstni otroški avtosedež, ki navdušuje tudi z vrhunskimi materiali, ki poskrbijo za varnost in udobje. Za popolno varnost poskrbi močno in vzdržljivo ogrodje ter Aeroflex™ pena, ki je lahka in prožna ter kot taka v primeru trka lahko zmanjša silo, ki se prenese na otroka - silo absorbira in razprši. Vgrajen SIP sistem omogoča dodatno stransko zaščito v primeru bočnega trka. Lupinica Nuna® Pipa™ Urbn je opremljena s 3-točkovnim varnostnim pasom z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča. Lupinica izpolnjuje najnovejši standard ECE-R129/03. V avtosedež integrirani Isofix konektorji so opremljeni z barvnimi indikatorji, ki poskrbijo, da se lahko prepričate, da je lupinica pravilno nameščena.

Ultra lahka lupinica, ultra lahek način uporabe, montaža v 2 sekundah in premišljeni detajli

Ultra lahka lupinica s težo zgolj 3,3 kg omogoča ultra lahek način uporabe. Namestitev na Isofix sistem v avtomobilu s pomočjo integriranih Isofix konektorjev v samo 2 sekundah! V primeru, da v vozilu ni na voljo Isofix sistem, lahko lupinico hitro in enostavno montirate z varnostnim pasom. Povsem preprosta ja tudi namestitev na poljuben model otroškega vozička Nuna®.  Nuna® Pipa™ Urbn ponuja malčkom varen in nadvse udoben prostor za prve poti. Vrhunski materiali in premium tkanine poskrbijo za še bolj prijetna potovanja. Skrbno testirani materiali Nuna® ne dražijo občutljive otroške kože. Nuna® Pipa™ Urbn z merino volno in Tencel liocelnimi vlakni zagotavlja dobro vpijanje vlage, prvovrstno mehkobo, zračnost in prikladnost poljubnemu letnemu času. Vzdrževanje je preprosto, saj je mogoče pranje tekstila v pralnem stroju. Nuna® Pipa™ Urbn ponuja tudi vse preostale nadstandardne lastnosti, ki so značilne za lupinice Nuna® (praktičen ročaj iz razkošnjega usnja, podporno blazino za novorojenčka, strehico z UV zaščito 50+, ki se lahko odstrani). Nuna® Pipa™ Urbn navdušuje tudi z ikonično magnetno zavesico Dream drape™, za katero mame, ki prisegajo na opremo Nuna®, pogosto povedo, da si brez nje ne predstavljajo več vsakodnevnih poti z dojenčkom.

Uporaba:

 • Skupina 0+ avtosedež
 • Priporočena uporaba od rojstva do 13 kg, 40-75 cm
 • Namestitev avtosedeža v obratni smeri vožnje
 • Hitra namestitev avtosedeža s pomočjo integriranih Isofix konektorjev na Isofix sistem v avtomobilu v samo 2 sekundah – za namestitev na Isofix sistem ni potrebna Isofix baza
 • V primeru, da vozilo nima Isofix sistema lahko lupinico namestite s pomočjo 3-točkovnega avtomobilskega varnostnega pasu, s pomočjo stranskega in zadnjega vodila za pas (vodili sta integrirani)
 • Enostavna demontaža – odstranitev lupinice z Isofix sistema z eno roko
 • Lupinica je kompatibilna z vsemi modeli Nuna® vozičkov
 • Najsodobnejši način potovanja z avtomobilom, najetim vozilom, taksijem in letalom

Dimenzije in teža:

 • Dimenzije avtosedeža (dolžina x širina x višina): 65 x 43,5 x 57 cm
 • Teža (brez podporne blazine in strehice): 3,3 kg

Varnost:

 • Vgrajen SIP sistem omogoča dodatno stransko zaščito v primeru bočnega trka
 • Varnost zagotavlja tudi notranjost iz plastike in fleksibilne pene, ki v primeru trka absorbira udarec
 • Lahka in prožna Aeroflex™ pena v primeru trka lahko zmanjša silo, ki se prenese na otroka - silo absorbira in razprši
 • 3-točkovni varnostni pas z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča
 • Barvni indikatorji na Isofix konektorjih zmanjšujejo možnost nepravilne montaže
 • Zanesljivo in vzdržljivo ogrodje avtosedeža

Udobje:

 • Udobna in mehka podporna blazina za glavo, hrbtišče in ledveni predel nudi dojenčku dodatno varnost v primeru bočnega trka
 • Zaščitna zračna strehica z UV zaščito 50+ ščiti pred močnim soncem – strehico se lahko odstrani
 • Ikonična magnetna zavesica Dream drape™ omogoča dodatno zaščito pred soncem, mrazom, vetrom in drugimi zunanjimi vplivi
 • 3-točkovni varnostni pas z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča

Nadstandardne lastnosti:

 • Ročaj iz razkošnega usnja za enostavno prenašanje
 • Merino volna in Tencel liocelna vlakna; zagotovljeno dobro vpijanje vlage, prvovrstna mehkoba, zračnost in prikladnost poljubnemu letnemu času
 • Zračni materiali izboljšujejo pretok zraka
 • Enostaven način vzdrževanja; pranje v pralnem stroju

Testi in certifikati:

 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn izpolnjuje najnovejši standard ECE-R129/03
 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn dosega standarde kakovosti: ISO 14001, ISO 9001 in OHSAS 18001
 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn s certifikatom TUV za zračni promet je odobren za uporabo na letalu
 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn ima certifikat Greenguard Gold, ki potrjuje, da izdelek izpolnjuje stroge meje vrednosti kemičnih emisij

VARNOSTNO OBVESTILO

 • Avtosedež namestite v obratni smeri vožnje
 • Nikoli ne nameščajte avtosedeža na sedež z aktivno zračno blazino

FAQ:

Katere so glavne razlike med lupinicama Pipa™ Next in Pipa™ Urbn?

Lupinico Pipa™ Urbn se lahko uporablja do otrokove višine 75 cm, Pipa™ Next pa vse do otrokove višine 83 cm. Vendar pa je pri montaži lupinice Pipa™ Next na ISOFIX sistem potrebna uporaba ISOFIX baze, lupinica Pipa™ Urbn pa ima ISOFIX konektorje integrirane že v sam avtosedež.

Kateri testi trka so bili opravljeni na lupinici Pipa™ Urbn?

Avtosedež Pipa™ Urbn je uspešno prestal test in izpolnjuje najnovejši standard ECE-R129/03. Nuna® izvaja tudi dodatne interne teste trka z bistveno večjimi silami pospeška, kot jih zahteva standard ECE-R129/03.

Kako se Pipa™ Urbn obnese pri preiskusih trčenja?

Avtosedež Pipa™ Urbn je bil testiran pri čelnem, zadnjem in bočnem trku na podlagi varnostnega predpisa ECE-R129 za avtomobilske sedeže. Poleg tega Nuna® izvaja dodatne interne teste trka na podlagi standardov potrošniške organizacije Stifung Warentest. Varnostna zmogljivost avtosedeža Pipa™ Urbn je presegla zahteve standardov za do 40 %. Testi so pokazali, da zagotavlja varnost pri kateremkoli načinu montaže v avtomobil.

Ali je namestitev avtosedeža Pipa™ Urbn z avtomobilskim pasom enako varna kot namestitev z integriranimi ISOFIX konektorji na ISOFIX sistem?

Oba načina montaže avtosedeža v primeru trka učinkovito ščitita pred poškodbami, če sta izvajana pravilno. V primeru čelnega trka je glede zagotavljanja varnosti v rahli prednosti namestitev z avtomobilskim pasom, medtem ko se malenkost bolje glede nudenja varnosti obnese montaža na ISOFIX sistem v primeru bočnega trka. Na podlagi raziskav je ugotovoljeno, da namestitev na ISOFIX sistem predstavlja manjše tveganje za nepravilno montažo.

Kako lahko uporabljam avtosedež Pipa™ Urbn v vozilu, ki ni opremljeno z ISOFIX sistemom?

V primeru, da vozilo nima ISOFIX sistema lahko lupinico namestite s pomočjo 3-točkovnega avtomobilskega varnostnega pasu, s pomočjo stranskega in zadnjega vodila za pas (vodili sta integrirani). Nikoli ne nameščajte avtosedeža na sedež z aktivno zračno blazino

Ali lahko uporabljam lupinico Pipa™ Urbn v kombinaciji z ISOFIX bazo?

Ne, lupinice Pipa™ Urbn ni mogoče uporabljati z ISOFIX bazo. Za uporabo z ISOFIX bazo lahko izberete avtosedež Pipa™ Next.

Kakšne tkanine so uporabljene pri izdelavi Pipa™ Urbn lupinice? Ali so FR-free?

Lupinico Pipa™ Urbn odlikujejo visoko kakovostni materiali, ki zagotavljajo nežnost, ki jo potrebuje otroška koža. Da, materiali so naravno ognjeodporni in ne vsebujejo škodljivih kemikalij, ki zavirajo ogenj. Vse tkanine Nuna® so v skladu s standardom EN71-3, ki presega zahteve predpisov ECE-R129. Merino volna in Tencel liocelna vlakna poskrbijo za zagotovljeno dobro vpijanje vlage, prvovrstno mehkobo, zračnost in prikladnost poljubnemu letnemu času.

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn kompatibilna tudi z otroškimi vozički drugih blagovnih znamk?

Da, poleg tega, da je kompatibilna s poljubnim modelom otroškega vozička Nuna®, je združljiva tudi z večino modelov otroških vozičkov drugih blagovnih znamk: Joolz, Stokke, Silver Cross, Uppababy, Bugaboo, i-Candy, Mamas&Papas,...

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn združljiva z Nuna® Ring adapterjem?

Ne Nuna® Pipa™ Urbn lupinica ni zdržuljiva niti z Nuna® Demi™ Grow Ring adapterjem niti z Nuna® Mixx™ Next Ring adapterjem.

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn odobrena za vožnjo z letalom?

Da, lupinica Nuna® Pipa™ Urbn ima tudi certifikat TUV za zračni promet in je odobrena za uporabo na letalu.

Podrobnosti izdelka

Nagrade:

 • 2019 Greenguard Gold Certification | SENA aire and SENA aire mini
 • 2019 Red Dot Award: Product Design | PIPA lite lx
 • 2019 Red Dot Award: Product Design | MYTI
 • 2019 Red Dot Award: Product Design | MIXX
 • 2019 Red Dot Award: Product Design | LEAF grow 
 • 2018 Red Dot Award: Best of the Best | DEMI grow
 • 2016 Junior Design Awards Winner | LEAF series
 • 2015 Red Dot Award: Product Design Honourable Mention | REBL plus
 • 2015 Baby and Nursery Trade Awards Winner | LEAF series
 • 2014 International Design Excellence Award | LEAF series
 • 2014 Mother & Baby Award Gold | SENA series
 • 2014 Red Dot Award: Product Design | IVVI series
 • 2013 Red Dot Award: Product Design | PIPA series
 • 2012/2013 Practical Parenting & Pregnancy Award Gold | ZAAZ
 • 2009 Dutch Design Award | PEPP series

Ko obiščete našo spletno stran, samodejno namestimo potrebne piškotke v vašo napravo, da se lahko naša spletna stran pravilno prikazuje in deluje. V vašo napravo lahko namestimo tudi neobvezne analitične in marketinške piškotke, če izberete možnost »Sprejmi vse«. Ti piškotki zbirajo in analizirajo različne informacije o vaši interakciji z našim spletno stranjo in drugimi spletnimi mesti za ciljno usmerjeno oglaševanje.

Prosimo, kliknite gumb  Sprejmi vse, če se strinjate z uporabo vseh vrst piškotkov ali zavrnite neobvezne piškotke s klikom na Zavrni vse '. Za več informacij si oglejte našo Politiko piškotkov.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu Pikolin
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.