Prva stran - Hranjenje - Stekleničke in lončki
-0%

Beaba on the go jedilni potovalni set old pink

termo Beaba 3384349135300 913530 3337
Šifra SKU: 913530
Beaba on the go jedilni potovalni set old pink
InStock
Na zalogi
55,00 €
-0%
55,00 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
6 x10.07 €
3 x19.92 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Jedilni potovalni set On-the-go Mealtime Beaba bo staršem zmeraj priskočil na pomoč, ko bodo njihovi otroci lačni. 4-delni jedilni set je prav ustvarjen za potovanja, kratke izlete z otroki in tudi več urne obiske parka ali igrišča. Glavno vlogo v jedilnem setu igra lahka, velika in predvsem stilska termo torba Beaba, ki bo vedno in povsod poskrbela za primerno temperaturo hrane za vaše otroke. Termo torba francoske znamke Beaba k vam prihaja v brezčasni sivi barvi in bo na poti zaščitila tudi velike porcije sveže pripravljene hrane. Termo torba za posodo in steklenice je prav ustvarjena za shranjevanje tople ali hladne hrane, uporabljali pa jo boste predvsem na poti, na sprehodih z otroki in vozičkanju. V termo torbi, ki jo mimoidoči zlahka zamenjajo z ročno torbico, so varno shranjeni vsi pripomočki za hranjenje otrok.

Del termo torbe Beaba je 500 ml termo posoda, steklenička 250 ml iz nerjavečega jekla in silikonska žlička za hranjenje 2nd age. Glede razlitja hrane in pijače vam ni treba skrbeti, saj imata kozarec in termovka odlična tesnilna pokrovčka, ki ne prepuščajo niti vonjav. Termo torba za hrano je velikodušne prostornine 5 litrov. Idealna je za shranjevanje večje količine hrane in vseh otroških potrebščin. Termo torba Beaba ima prav tako žep na sprednji strani za nujne reči, ki jih morajo imeti starši vedno s seboj. Termo torba Beaba se zapira na zadrgo in lahko zahvaljujoč velikosti 23 cm vanjo udobno shranite večino posod in steklenic, ki so dostopne na tržišču. Termo torba za posodo in steklenice znamke Beaba je proizvedena iz nepremočljive in trpežne tkanine, ki jo lahko čistite z vlažno krpo. 

  • Primerno od 8+ mesecev
  • Jedilni set je BPA-free, BPS-free in ne vsebuje ftalatov.
  • Volumen torbe: 5L
  • komplet vsebuje: termo torbo, 500 ml termo posoda, steklenička 250 ml iz nerjavečega jekla in silikonska žlička za hranjenje 2nd age