-0%

InnoGio GIOvital Mini Mesh inhalator GIO-605

GIOvital Innogio 5904405021200 IN-GIO-605 3447
Šifra SKU: IN-GIO-605
Garancija: 2 leti
InnoGio GIOvital Mini Mesh inhalator GIO-605
InStock
Na zalogi
59,90 €
-0%
59,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
6 x10.98 €
3 x21.72 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Inhalator GioVital Mini Mesh je certificiran medicinski pripomoček, ki omogoča zdravljenje bolezni dihal, kot so astma, alergije itd. Uporabljajo ga lahko odrasli in otroci. Naprava je bila preizkušena na vsebnost nevarnih ali škodljivih snovi in ​​je pridobila vse možne odobritve in certifikate.

Učinkovitost zdravljenja

Inhalator omogoča uporabniku dajanje inhalacijskih zdravil, to je zdravilo v obliki pršilne meglice (aerosola) neposredno v dihalni sistem. Odvisno od velikosti delcev se zdravilo usede na grlo, žrelo, sapnik in bronhije, najmanjši delci pa lahko dosežejo alveole. Uporaba zdravila v taki obliki je zelo učinkovita in s tem poveča terapevtski učinek in zmanjša neželene učinke, povezane z uporabo peroralnih zdravil. Inhalacijsko zdravljenje je učinkovita in varna metoda zdravljenja, vendar ga je treba začeti šele po posvetovanju z zdravnikom.

Delovanje

Inhalator GioVital Mini Mesh ima vibrirajočo membrano, ki potiska zdravilo skozi mrežo in jo spremeni v fin aerosol. Uporaba sodobne tehnologije zagotavlja, da se membrana ne segreje in se struktura zdravila na molekularni ravni ne spremeni. Razpršilec ima dvostransko mrežico, odporno proti zamašitvi, sistem povratnega čiščenja pa zagotavlja, da se ostanki zdravila ne mešajo in reagirajo.

Uporaba

GioVital Mini Mesh je membranski inhalator majhne velikosti, zato ga je enostavno shraniti. Zaradi majhnih dimenzij je idealna rešitev za popotnike, ki med potovanjem potrebujejo inhaliranje. Z lahkoto ga lahko vzamete tudi na sprehod. Njegovo delovanje je zelo preprosto - ima en gumb, ki omogoča hiter in enostaven zagon naprave. Nedvomna prednost naprave je zelo tiho delovanje, saj se za ustvarjanje aerosola uporabljajo ultrazvoki. Priročnost uporabe dodatno zagotavlja sistem napajanja z dvojnim nebulatorjem. Lahko deluje na baterijah, priloženih napravi, napaja pa se lahko preko micro USB s kablom v kompletu. Vgrajeni senzor nas bo obvestil o potrebi po zamenjavi baterije z utripanjem gumba za vklop.

Funkcionalnost

Inhalator GioVital Mini Mesh je univerzalen in enostaven za uporabo. Njegova bogata oprema omogoča uporabo naprave celotni družini. Dve velikosti mehkih mask zagotavljata pravilno prileganje in udobje. Učinkovit sistem za razprševanje učinkovito razprši uporabljeno zdravilo in tako skrajša čas vdihavanja. Vsebnik zdravila ima skalo, ki olajša ustrezno odmerjanje zdravil. Natančnost pripomočka pomeni, da je uporabljeno zdravilo v celoti uporabljeno in njegovi ostanki po vdihavanju ne ostanejo v razpršilniku. V nasprotju s tradicionalnimi kompresorskimi inhalatorji membranski razpršilec ne zahteva priključitve dodatnih dodatkov, kot so cev ali posoda za razprševanje. Po vstavitvi baterije ali priključitvi na napajalnik prek kabla USB je naprava takoj pripravljena za uporabo in v vgrajeno posodo za razprševanje morate le naliti ustrezno zdravilo ali fiziološko raztopino.

Oprema

Skupaj z inhalatorjem prejmete celoten pribor, vključno z: masko za otroke, masko za odrasle, ustnik in posodo za razprševanje.

Tehnični podatki

 • Vrsta napajanja - baterija in omrežje (USB)
 • Zasnova - električna naprava, kompaktna
 • Način delovanja - neprekinjeno delovanje
 • Mere naprave (mm) - 35 x 105 x 65
 • Teža naprave (g) 77 g (brez baterij)
 • Delovni pogoji - temperatura: -20 ° C - 40 ° C, vlažnost 30% -85%
 • Vir napajanja - 2 alkalni bateriji AA (2x 1,5V); mikro USB (5 V)
 • Poraba energije - približno 2 W
 • Frekvenca vibracij - približno 145 kHz
 • Hitrost razprševanja - ≤ 0,20 ml / min
 • Porazdelitev velikosti delcev - MMAD 5 μm
 • Prostornina posode za zdravilo - ≤ 8 ml
 • Življenjska doba baterije - 90 minut pri uporabi 2 AA alkalnih baterij
 • Življenjska doba posode z zdravili - približno 1 leto pri uporabi 30 min/dan

Podrobnosti izdelka