Prva stran - Moda - Obutev

Biomecanics Otroška obutev za prve korake 232111A

Biomecanics BIO232111A 3615
Šifra SKU: BIO232111A
Biomecanics Otroška obutev za prve korake 232111A
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
64,90 €
-20%
51,92 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Otroški čevlji Biomecanics.

Obutev, ki je ERGONOMSKA in SPOŠTLJIVA do otroških stopal v vsaki fazi razvoja. MEHKO in FLEKSIBILNO, zasnovano za zaščito v nenadzorovanih okoljih. Tako lahko otroci samozavestno naredijo prve korake! BioLinning mikroperforirana PODLOGA: TRAJNOSTNA in še TRPEŽNEJŠA. Brez zdravju škodljivih snovi. Naš INOVATIVNI sistem BioLinning, sestavljen iz MIKROVLAKN z otipom, podobnim usnju, ne zbledi in spodbuja IZPAREVANJE v čevlju. TERMOREGULACIJSKI UČINEK za suha in zdrava stopala!

Biomecanics sodeluje s Španskim združenjem pediatrov.

Posebno zasnovana opora na opetniku preprečuje zvračanje nogice navznoter. Notranjost je  brez izbuljenih šivov, ki bi žulili občutljive otroške nogice.

Material usnje+tekstil+ostalo:

  • zunanji material: usnje/sintetika/tekstil,
  • notranji material: usnje,
  • vložek: usnje; odstranliv antibakterijski vložek
  • podplat: guma.

OPOMBA: pri odprtih in polodprtih modelih so številke nekoliko večje kot pri popolnoma zaprtih.

Notranje dolžine:

vel. 19 je 12,0 cm
vel. 20 je 13,0 cm
vel. 21 je 13,5 cm
vel. 22 je 14,0 cm
vel. 23 je 15,0 cm
vel. 24 je 15,5 cm

Podrobnosti izdelka

Biomecanics je priznana blagovna znamka za otroško obutev. Otroški čevlji Biomecanics so namenjeni predvsem prvim korakom. Vedno se zanimajo za inovacije in izpolnjujejo posebne zahteve noge. Vsi njihovi otroški čevlji so šivani in v celoti izdelani v Španiji. Velik poudarek dajejo na ergonomijo. Na področju otroški čevlji - prvi koraki so dobili tudi priznanje za najinovativnejšo blagovno znamko.  Vsi otroški čevlji Biomecanics imajo tudi anti-bakterijski vložek, notranjost brez izbuljenih šivov, narejeni pa so iz naravnih materialov tako na notranji kot zunanji strani čevlja. Prvi so tudi razvili opetnik, ki preprečuje, da otroci zvračajo nogico na vznoter.