Prva stran - Moda - Očala

Liewood® otroška sončna očala Darla 4-10 let Whale blue

Liewood 5715335185722 LW160067130 3784
Šifra SKU: LW160067130
Liewood® otroška sončna očala Darla 4-10 let Whale blue
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
31,00 €
-30%
21,70 €

Igriva okrogla očala v retro stilu so posebej zasnovana za otroke, saj jim nudijo udobje in imajo vzmetne tečaje, ki preprečujejo zlome.

Z lahkimi in okroglimi sončnimi očali Darla zaščitite oči vaših malčkov ter poskrbite za igriv in retro videz. Sončna očala imajo vzmetne tečaje, ki preprečujejo zlome in nudijo največjo prilagodljivost in udobje. Izdelana so iz vzdržljivega recikliranega polikarbonata.

Liewood ustvarja vrhunske izdelke za sodobne družine. Njihova ambicija je preprosta; zagovarjati trajnostno življenje – ustvarjati izdelke, ki bodo trajali več generacij. Nežne oblike in zanimivi potiski polni osebnosti, gredo z roko v roki s funkcionalnostjo. Izdelki Liewood so ustvarjeni na osnovi izvirne izdelave, najboljših materialov in s sodobnim pristopom k oblikovanju. V podjetju imajo visoke zahteve glede kakovosti izdelkov in vse, kar počnejo, delajo skrbno in obzirno. Liewood ima brezkompromisen in etičen pristop do proizvodnje. Vodijo jih močne vrednote in sprejemajo odločitve na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj. Vsi izdelki so proizvedeni pod nadzorovanimi, varnimi in pravičnimi pogoji ter od usposobljenih dobaviteljev. Uporabljajo najboljše možne materiale, ki so prestali stroge zahteve in nadzor kakovosti.

  • Material: recikliran polikarbonat, TAC polarizirane leče (GRS certifikat)
  • Dimenzije: dolžina (cm) 14, širina (cm) 13