Prva stran - Igra in šport - Zabavne kreativne igrače
-0%

Moes Sestavljivi stol iz pene Rainbow Chair

Moes 6095529130196 MOES026 4574
Šifra SKU: MOES026
Moes Sestavljivi stol iz pene Rainbow Chair
InStock
Na zalogi
139,99 €
-0%
139,99 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
12 x13.1 €
6 x25.63 €
3 x50.68 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Rainbow Chair je najboljši dokaz, da je odprta igra neomejena in gre z roko v roki z večnamenskostjo!

Stol je sestavljen iz 5 različnih delov, ki jih je mogoče med seboj ločiti, tako da so možnosti uporabe neskončne.

Ustvarjajte, gradite, plezajte, ustvarite progo za hojo ali kombinirajte z drugimi igračami! Stol Rainbow Chair bo vedno in povsod poskrbel za najboljše trenutke igre.

Izjemno lahek material daje vsakomur možnost premikanja ali dvigovanja delov brez napora, tudi našim najmlajšim.

Sestavljivi stol Rainbow Chair je multifunkcionalen in ga lahko uporablja vsak. Tako je lahko del interierja in služi v vsakodnevnih opravilih: kot stol, mizica, stopničke, klop, pručka in še kaj!

  • Set je sestavljen iz 5 različnih barvnih ‘kamnov’ za zlaganje
  • Dimenzije: premer 25 x V 40 cm
  • Material: EVA pena
  • Primerno za starost: 2 leti+

Kaj so igrače MOES?

So igrače iz lahke, trdne in vzdržljive EVA pene, ki so premišljeno zasnovane tako, da vzpodbujajo motoriko, domišljijo in odprto igro.

Trajnostne igrače za vse starosti

Igrače iz pene MOES rastejo z vašo družino. Izjemno lahek material daje vsakomur možnost premikanja ali dvigovanja delov brez napora, tudi našim najmlajšim.

Multifunkcionalne in domišljijske

Izdelki MOES ne le spodbujajo motorične sposobnosti in ustvarjalnosti, ampak vabijo tudi k interakciji. Na igrače se tako dojenčki kot večji otroci lahko naslanjajo, jih uporabljajo kot stol, stopnico ali pručko, na njih lovijo ravnotežje, se z njimi igrajo v notranjih in zunanjih prostorih ter v vodi, z njimi gradijo, jih kotalijo, plezajo po njih ali jih kombinirajo s svojimi ostalimi igračami - kamorkoli jih popelje domišljija!

Primerne za zunanjo uporabo

Igrače MOES se lahko uporabljajo zunaj! Priporočamo, da igrače ne izpostavljate močni sončni svetlobi neprekinjeno ali dlje časa, saj to lahko povzroči razbarvanje.

Odporne na vodo

Igrače MOES se lahko uporabljajo v vodi! Priporočamo, da igrač ne puščate v vodi dlje časa ali neprekinjeno, da preprečite poškodbe.

Prefinjen design

MOES ustvarja brezčasne dizajne, ki se prilegajo vsakemu interierju. Tako osrečijo ne le otroka, ampak tudi starše. Poleg tega to spodbuja spontanost igranja, saj lahko izdelki vedno ostanejo v prostoru in so takoj pripravljeni za uporabo. Dom z otroci mora navsezadnje zaznamovati njihova prisotnost - torej lahko pustite MOES ležati tam, kjer je! 

Preproste za čiščenje

Igrače iz pene se očistijo hitro in preprosto z vlažno krpo ali mokrim robčkom, lahko pa jih operemo tudi v pomivalnem stroju.

Kako so zasnovane igrače MOES?

MOES največji vir navdiha dobijo v naravi. Otrokom želijo približati vso lepoto, ki nam jo ponuja mati Zemlja in jih popeljati na potovanje po svetu, ki ga bodo začrtale njihove sodobne zbirke igrač. Prepoznavanje je pomemben element pri določanju novih oblik in figur, zato njihovo ciljno publiko tesno vključujejo v fazo oblikovanja. Otroci so neverjetno ustvarjalni in skupaj z njimi izdelki dobijo končno podobo!