Prva stran - Igra in šport - Zabavne kreativne igrače
-0%

Moes Velika igralna oblika za ravnotežje iz pene Sea Life Dolphin

Moes 7422221777722 MOES002 4576
Šifra SKU: MOES002
Moes Velika igralna oblika za ravnotežje iz pene Sea Life Dolphin
InStock
Na zalogi
99,99 €
-0%
99,99 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
6 x18.3 €
3 x36.2 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Ali vaši otroci obožujejo delfine in njihov način plavanja, smešne zvoke in ljubek smrček? Kmalu ga bodo imeli priložnost videti od blizu in ne bodo verjeli svojim očem, ko bodo odkrili, da se lahko po delfinčku MOES tudi gugajo, deskajo, balansirajo in hodijo. Ste pripravljeni na to avanturo?

MOES prijatelja lahko uporabljamo tudi kot vsakodnevni pripomoček, kot je kavč, stopnica, pručka …

Igrače so izdelane iz netoksične EVA pene, izredno lahke, multifunkcionalne, primerne za vse starosti ter odporne na vodo.

Poleg tega se njihov izjemni dizajn popolnoma prilega vsakemu interierju!

  • Starost: 12m+
  • Materijal: EVA pena
  • Dimenzija: 59.8 x 25 x 18 cm

Kaj so igrače MOES?

So igrače iz lahke, trdne in vzdržljive EVA pene, ki so premišljeno zasnovane tako, da vzpodbujajo motoriko, domišljijo in odprto igro.

Trajnostne igrače za vse starosti

Igrače iz pene MOES rastejo z vašo družino. Izjemno lahek material daje vsakomur možnost premikanja ali dvigovanja delov brez napora, tudi našim najmlajšim.

Multifunkcionalne in domišljijske

Izdelki MOES ne le spodbujajo motorične sposobnosti in ustvarjalnosti, ampak vabijo tudi k interakciji. Na igrače se tako dojenčki kot večji otroci lahko naslanjajo, jih uporabljajo kot stol, stopnico ali pručko, na njih lovijo ravnotežje, se z njimi igrajo v notranjih in zunanjih prostorih ter v vodi, z njimi gradijo, jih kotalijo, plezajo po njih ali jih kombinirajo s svojimi ostalimi igračami - kamorkoli jih popelje domišljija!

Primerne za zunanjo uporabo

Igrače MOES se lahko uporabljajo zunaj! Priporočamo, da igrače ne izpostavljate močni sončni svetlobi neprekinjeno ali dlje časa, saj to lahko povzroči razbarvanje.

Odporne na vodo

Igrače MOES se lahko uporabljajo v vodi! Priporočamo, da igrač ne puščate v vodi dlje časa ali neprekinjeno, da preprečite poškodbe.

Prefinjen design

MOES ustvarja brezčasne dizajne, ki se prilegajo vsakemu interierju. Tako osrečijo ne le otroka, ampak tudi starše. Poleg tega to spodbuja spontanost igranja, saj lahko izdelki vedno ostanejo v prostoru in so takoj pripravljeni za uporabo. Dom z otroci mora navsezadnje zaznamovati njihova prisotnost - torej lahko pustite MOES ležati tam, kjer je! 

Preproste za čiščenje

Igrače iz pene se očistijo hitro in preprosto z vlažno krpo ali mokrim robčkom, lahko pa jih operemo tudi v pomivalnem stroju.

Kako so zasnovane igrače MOES?

MOES največji vir navdiha dobijo v naravi. Otrokom želijo približati vso lepoto, ki nam jo ponuja mati Zemlja in jih popeljati na potovanje po svetu, ki ga bodo začrtale njihove sodobne zbirke igrač. Prepoznavanje je pomemben element pri določanju novih oblik in figur, zato njihovo ciljno publiko tesno vključujejo v fazo oblikovanja. Otroci so neverjetno ustvarjalni in skupaj z njimi izdelki dobijo končno podobo!