Prva stran - V sobici - Gnezdeca
-0%

DockATot Večnamensko gnezdece Deluxe+ - Mariniere (0-8m)

DockATot 7394322270344 DAT10333 5411
Šifra SKU: DAT10333
DockATot Večnamensko gnezdece Deluxe+ - Mariniere (0-8m)
OutOfStock
Ni na zalogi
Dobavljivost: približno 3 dnevi
180,00 €
-0%
180,00 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
12 x16.84 €
6 x32.95 €
3 x65.17 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Ikonična blagovna znamka Sleepyhead of Sweden od zdaj naprej z imenom sestrske blagovne znamke DockATot. Poznani izdelki Sleepyhead zdaj na voljo z novim imenom Dockatot. Izdelki se niso spremenili in še naprej zagotavljajo izjemno kakovost in preverjeno zanesljivost. Spremenilo se je zgolj ime, z željo, da je blagovna znamka po vsem svetu poznana pod enotnim imenom Dockatot.

Gnezdece Dockatot je odličen pripomoček za vzpostavljanje vezi z dojenčkom, saj ga lahko položite poleg sebe v posteljo. Varnostni obroč bo vašim dojenčkom nudil dodatno varnost in oporo. Tudi ko ste na poti, vam gnezdece Dockatot omogoča, da vaš dojenček vedno lahko počiva na čisti in varni podlagi.
Dockatot gnezdeca so privlačnega videza v prepoznavnem skandinavskem slogu. Narejena so iz vrhunskih in dojenčkom prijaznih materialov, ki stoodstotno dihajo, so hipoalergena in popolnoma varna, brez vsakršnih škodljivih substanc.

ZRAČNOST
Vzmetnica in obroč Dockatot gnezdeca imata visoko zračno prepustnost. Izdelek dosega standard BS4578 Britanskega inštituta za standardizacijo.

ODPROTOST ZRAKA
Podloga gnezdeca je oblikovana tako, da je dojenčkova glava nekoliko privzdignjena. Ob straneh je podloga nižja in zaokrožena. Dojenčka pravilno namestimo tako, da ga položimo na hrbet, da lahko prosto diha. Gnezdece je za razliko od večine otroških zibelk in košar skrbno oblikovano tako, da ne zadržuje zraka, pač pa je pretok ves čas odprt.

VARNO DELJENJE POSTELJE
Z gnezdecem Sleepyhead® si lahko popolnoma brez skrbi delite posteljo s svojim dojenčkom. Oblika gnezdeca varuje dojenčka pred udarci z glavo v vzglavje postelje ali v steno. Obroč gnezdeca je dovolj trden, da staršema prepreči, da bi se prevalila preko stranice k dojenčku, hkrati pa je obroč dovolj mehak in udoben, da malčku zagotavlja prijeten spanec. Za razliko od mehkih vzmetnic za odrasle, vzmetnice Dockatot zmanjšujejo tveganje za zadušitev.


KOTALJENJE
Gnezdece Dockatot ni oblikovano tako, da bi otroku preprečilo kotaljenje iz enega boka na drugega. Kljub temu je verjetnost, da se bo dojenček v gnezdecu kotalil manjša. Kotaljenje je eden od naravnih mejnikov v gibalnem razvoju dojenčka, ki ga je potrebno spodbujati v času, ko je dojenček buden in v nadzorovanem okolju.
Do starosti 8 mesecev je potrebno dojenčka v gnezdece vedno položiti na hrbet. V starosti 7 do 8 mesecev se dojenček med spanjem navadno obrača. Podloga gnezdeca je zračna, zato vam v tem primeru dojenčka med spanjem ni potrebno obračati. Priporočamo nadzorovano spalno okolje in odsvetujemo uporabo podloge, kot je tetra plenica ali povijalna plenica znotraj gnezdeca.

NADZOR TEMPERATURE
Skrbno izbrani materiali in premišljen dizajn ležišča Dockatot omogočata, da se dojenčkovo telo v gnezdecu ne pregreva, zato se dojenček pri spanju, počitku ali igri vgnezdecu prekomerno ne poti. Materiali omogočajo dovoljšen pretok zraka, ki dojenčku omogoča prijeten in sproščen spanec v gnezdecu.

TESTI IN CERTIFIKATI KAKOVOSTI

Dockatot gnezdeca so bila testirana v Evropi, Združenih državah Amerike in Kanadi:

 • Izdelek ima certifikat Oeko-Tex Standard 100, Class 1 (EU).
 • Vsi sestavni deli so bili testirani in dokazano ne vsebujejo nobenih škodljivih substanc.
 • Izdelek je v skladu s predpisi, ki jih določaUS Consumer Product Safety Improvement Act of 2008.
 • Izdelek jetestiran z nateznim preizkusom za normalno uporabo.
 • Izdelek je po standardih BS4578 Britanskega inštituta za standardizacijo zračno prepusten.
 • Izdelek je po standardih BS4578 Britanskega inštituta za standardizacijo odporen na vžig.
 • Izdelek je prestal test gorljivosti v skladu s standardi 16 CRF 1632.
 • Izdelek je v skladu s standardi 16 CFR 1500.50 in nima majhnih nevarnih delcev.
 • Izdelek ne vsebuje ftalatov.
 • Izdelek ne vsebuje težkih kovin.
 • Izdelek dosega standarde ASTM F-963-11.
 • Izdelek je prestal test gorljivosti v skladu s standardi California Bulletins 116 in 117.
 • Izdelek dosega standarde California Proposition 65.
 • Izdelek dosega standarde 16 CFR PART 1500.53(f) (1-1-12) (CAN).
 • Izdelek dosega standarde CAN/CGSB-4.2 N° 27.5-2008.
 • Vzmetna podloga zagotavlja čvrstost, saj dosega standarde AU/NZS 8811.1:2013 Infant sleep surfaces - test for firmness.
 • Izdelek dosega standarde ASTM D3574-08 Indentation Force Deflection test (US), kar dokazuje visoko stopnjo podpore ležišča.
 • Izdelek je ognjeodporen.
 • Izdelek je v skladu s predpisi REACH.

Multifunkcionalno gnezdece Dockatot DELUXE je namenjeno dojenčkom, starim od 0 do 8 mesecev. Za malčke, ki so starejši od 8 mesecev je na voljo multifunkcionalno gnezdece Grand (9-36+ mesecev).